GOED GEWORTELD

Boomkwekerijen Gebr. Janssen B.V. is een familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1923, is uitgegroeid tot een gerenommeerde kwekerij.

Sinds 1976 is het bedrijf volledig gespecialiseerd in het kweken van vruchtboomonderstammen voor appel-, peren-, kersen-, en pruimbomen en daarmee uniek in zijn soort.

 

 

IN VRUCHTBARE GROND 

De keuze voor specialisatie was geen toeval. De kweekgronden van het bedrijf liggen in het zuidoosten van Nederland.

Een gebied dat door eeuwenlange natuurlijke compostering een  bodemstructuur heeft die een ideale basis vormt voor een rijke beworteling van onderstammen.

Een goede basis voor een vruchtbaar resultaat.

 

 

MET DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

In de eigentijdse gebouwen van Gebr. Janssen B.V. werkt een team van deskunidge medewerkers. Ze sorteren, bundelen, snijden, spoelen verpakken en verzenden.

Met de nieuwste technieken en de modernste machines in een streng gecontroleerd proces. De computer gestuurde sorteermachine kan op 0,1 mm nauwkeurig sorteren waardoor Gebr. Janssen uniforme partijen kan leveren.

 

 

WERELDWIJD MAATWERK

De onderstammen van Gebr. Janssen B.V. vinden hun weg naar vruchtboomkwekerijen over de hele wereld. Ze voldoen aan de eisen op het gebied van milieu en aanlevering wereldwijd.

Ook speelt deze boomkwekerij naadloos in op het verschil in seizoenen.De koelcellen en het vrieshuis met nauwkeurige klimaatbeheersing maakt dat Gebr. Janssen B.V. op elk moment van het jaar onderstammen kan leveren.

 

 

CONSTANTE KWALITEIT

Om ervoor te zorgen dat de onderstammen ook bij aankomst in dezelfde goede conditie zijn, maakt Gebr. Janssen B.V.  gebruik van de meest zorgvuldige verpakkingstechnieken.

De verpakkingswijze is afhankelijk van transport en de eisen die in dat land gesteld worden. Grote of kleine zendingen Gebr. Janssen B.V. laat niets aan het toeval over.

Waar ook ter wereld krijgt u maatwerk en topkwaliteit geleverd!